Tyre&Auto Southbourne Group Review: Hvordan man passerer en MOT test

Det er afgørende for at sikre, at din bil er egnet til at køre og er vejen juridiske, thats hvorfor det skal gennemgå en rutinemæssig sundhedstjek hvert år. Tyre&Auto Southbourne Group foreslår, at du skal vide hvordan man gør en ordentlig kontrol på dit køretøj til at forebygge svigtende MOT test.

Du bør overveje at checke lysene først. Se, om alle lysene fungerer korrekt, og hvis de er alle lige så lyse, og tryk på bremseklods til Kontroller de bageste bremse lyser garageporten og hvis det gør, det er i orden netop nobel. Svirp tåge lys og slukker bagefter at kontrollere, om det også fungerer korrekt.

Næste er at du skal tjekke dæk. I tilfælde af mønsterdybde er under 2mm, foreslår Bagdæk & Auto Southbourne gruppe, at du erstatte dæk før du tager testen. Du vil stadig modtage en rådgivende notat fra mekanikeren fortæller dig at erstatte disse dæk så hurtigt som muligt, selvom bilen passerede MOT test. Dæktrykket skal også være på det anbefalede niveau.

MOT test indebærer også undersøge sikkerhedsniveauet for din bil. Gøre nogle enkle rettelser på bilen før prøven, fordi mekanikeren tester også driver side Se sikkerhed. Tage sig af forrudeviskere, spejle, og fløjen spejle på forhånd, således at bilen er i meget god stand, hvilket gør det gearet op til testen.

Du bør også renses bilen indefra og ud, før det tager testen, fordi et par mekanikere ikke kan lide servicering beskidte biler. Du kan undgå står over for store problemer under MOT test hvis du ordentlig vedligeholdelse på din bil på en regelmæssig basis.

Tyre&Auto Southbourne Group ønsker du at check de væskestande, tester elektriske og holde dæk i god form så ofte som muligt. Virksomheden kan også udføre en MOT test i bilen, som omfatter undersøgelse af både sikkerheden af din bil og niveauet for emission, som frigøres fra udstødningen.

Virksomheden giver også en gratis, årlig påmindelse service for dig og din bil. Tyre&Auto Southbourne Group og dens Centre er alle godkendt af VOSA eller Vehicle og operatør Services Agency, og hver enkelt ansat var veluddannede, så der er ikke noget problem med dem i at gøre deres job ordentligt.