Tyre&Auto Southbourne Group Review: Yksinkertaisia vinkkejä basic autonhuolto

Jokainen auton omistaja haluaa autonsa on käynnissä kunnon aina, mutta se ei tapahdu ilman panostaa siihen. Harkitse säännöllinen huolto tietyn tavoitteen saavuttamiseksi. Näin autossa on parempi suorituskyky ja sinun vähemmän stressaantuneita käsittely auton parempi polttoainetehokkuutta. Edellyttäen alla joitakin perus auton huolto vinkkejä valmistelee Tyre&Auto Southbourne Group.

Ensinnäkin: Älä koskaan unohda ajoitettu auton huolto. Kyllä, se voisi maksaa vähän enemmän, mutta se takaa auton turvallisuutta ja tehokkuutta. Tämän voi myös saada hyötyä kun päätät myydä auton tulevaisuudessa kuten houkutella ostajia ja korkeampia hintoja Jos ylläpidät huoltohistoria jonossa ja ajan tasalla.

Toiseksi: Harkitse ilmansuodatin. Asiantuntijat väittävät, että vaihto tukossa ilmansuodattimet käytöstä poistetuista autoista carbureted moottorit voisi lisätä autosi polttoaineen kulutus ja kiihtyvyys noin prosentilla.

Kolmanneksi: Saada öljynvaihto. Tämä nimenomainen askel on yksi helpoin auto huoltopalvelut voit yksinkertaisesti suorittaa. Näin voitaisiin varmistaa ihanteellisessa kunnossa autosi; kuitenkaan ei ole ylläpitää sitä voisi mitätöidä takuun tai voi jopa johtaa moottorin vikaannuttua.

Neljäs: Pitää jäähdytysjärjestelmä kunnossa ja varmista, että se on kunnossa. Oikea jäähdytys järjestelmän ylläpito olisi pitää pumppu, letkut, nesteet ja vyöt jatkuvasti tarkistaa sekä tekee asianmukaisen järjestelmän huuhtele.

Viidenneksi: Usein tarkistaa rengaspaineet rengas-painemittarilla. Älä unohda armahtaa kyllästyä.

Kuudenneksi: Varmista, että auton läpi säännöllinen puhdistus. Jotkut auton omistajat haluavat aina ajoneuvonsa on tämä uusi auto maali, joten niillä on taipumus aina puhdas autonsa. Tyre&Auto Southbourne Group ryhmäni puolesta teitä toimimaan sama, ei vain saada hyvä lopettaa, mutta estää lian mahdolliset strippaus pois vaha ja maalata auton. Käytä kotitalouksien puhdistusliuokset puhdistaa auton, mutta sen sijaan, käytä tuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu puhdistamaan autoja.

Tyre&Auto Southbourne Group määräaikaishuolto tuella on mahdollista laajentaa elinikä kallisarvoiset auto ja ylläpitää sen arvo. Voit myös luottaa niiden teknikot, koska jokainen on asiantuntija tehtäessä erinomainen auto viimeisintä tekniikkaa ja Diagnostiset laitteet.